Teamet, der står bag TROMBORG pilates- og yogastudio er klar
til at byde dig velkommen!

Vi brænder for at gøre en forskel for andre gennem velgørende træning for krop og sind. Her kan du læse en kort præsention af os selv:

ANETTE PINSTRUP underviser i Yin Yoga.
Holdundervisning

ANETTE PINSTRUP: Jeg har dyrket yoga i 20 år, og oplever at yoga er et godt supplement til de mere præstationsorienterede sportsgrene. Kroppen føles stærk og glad, samtidig med at nervesystemet afspændes.

I en travl hverdag, hvor rigtig meget foregår i hovedet, er yoga fantastisk at invitere ind i dit liv. Du lærer at forbinde dig med din krop, lærer at trække vejret på en hensigtsmæssig måde, bliver mindet om at du ofte har et valg. Jeg har selv en skoliose med en del rygsmerter til følge. Her er yogaen en uvurderlig hjælp. Når jeg træner coremuskler og smidiggør bindevævet, kan jeg holde smerterne væk.

Jeg er uddannet yogalærer indenfor HATHA og YIN. I min undervisning har jeg særlig fokus på nærvær og grundig guidning (flere niveauer til mange af stillingerne). Yoga skal ikke se ud på den rigtige måde, yoga skal føles på den rigtige måde. Derfor har vi alle vores eget udtryk og skal implementere yogaen i eget tempo, både hvad angår krop og sind.


BENTE TROMBORG underviser i pilates matwork og reformer.
Holdundervisning og personlig træning

BENTE TROMBORG: Jeg har undervist, siden jeg gik i 7. klasse. Først i svømning og senere som voksen i fitnesscentre. Det var noget med høj puls, tempo og musik. Så læste jeg om pilates, som handlede om ro og dybde – noget som jeg i den grad selv havde brug for. Derfor vidste jeg, at uddannelsen til pilatesinstruktør var det, jeg skulle. Jeg blev uddannet i 2003 og har undervist i pilates lige siden.

Når jeg dyrker pilates - uanset om jeg træner selv eller underviser andre - oplever jeg at alt andet lukkes ude. Vi er tilstede lige her. Vi mærker os selv fuldstændig. Gennem pilates lærte jeg, hvad der føles godt og rigtigt for mig. Med de værktøjer har jeg arbejdet mig fri for stress, perioder med ugentlige migræneanfald, og skabt det arbejdsliv, jeg tidligere kun turde drømme om. For mig er pilates en gave i den smukkeste indpakning, og den vil jeg gerne give videre til andre.

Jeg er uddannet personlig træner, pilates matwork og reformer instruktør. I 2007 holdt jeg de første kurser og workshops i pilates og siden 2011 har jeg uddannet pilates-instruktører til bl.a. de danske fitness centre, aftenskoler, studier og klinikker.


BIRGITTE HOLTEN underviser i Vinyasa.
Holdundervisning

BIRGITTE HOLTEN: I min undervisning ønsker jeg at give dig nogle af de samme oplevelser som jeg selv har. Yoga er min vej til livsglæde, fordybelse og beroligelse. Yoga føles fantastisk i min krop og giver mig overskud, glæde og ro i hverdagen. Med yoga finder jeg hjem i mig selv.

For mig er yoga både bevægelse, meditation, selvindsigt og et udsyn på verden. Jeg elsker at yogastillinger (asanas) både kan være fysisk krævende og helt blide. Jeg synes ikke det er vigtigt om du kan nå dine tæer, eller om du er super smidig. ​Jeg vil hellere opfordre dig til at vende blikket indad og lytte til kroppen og din intuition. Jeg ønsker at du kan værdsætte alt det din krop kan og respektere dit eget udgangspunkt. For mig handler yoga om at finde sin egen vej til såvel den indre som den ydre balance. Og så må det gerne være sjovt.

Jeg underviser udfra devisen:
Yoga skal føles godt - Det må ikke gøre ondt - Det må gerne være udfordrende og hårdt. Jeg er uddannet yogalærer i Hatha yoga, Sensitiv yoga og Hot yoga. Desuden er jeg uddannet socialpædagog og sansemotorisk vejleder.


CAMILLA TROMBORG afløser indenfor pilates matwork og yoga, og er assisterende underviser på matwork-uddannelsen

CAMILLA TROMBORG: Bevægelse har altid interesseret mig, og jeg har dyrket mange former for sport heriblandt svømning i en årrække. Bevægelse er så essentielt for vores krop og velvære. Det skal gøres på en god måde, så vi ikke stresser vores krop.

Efter et arbejde, der var noget hektisk, slog det mig en morgen, at jeg skulle uddanne mig som yogainstruktør. Derfor rejste jeg til Bali i Asien og fik min 200 timers Yoga Alliance Certifikat ved School Yoga Institute. Herudover mødte jeg mange spændende og søde mennesker og det var en oplevelse for livet.

Siden hen er jeg begyndt at undervise i yoga her i Danmark, og det nyder jeg. Yoga styrker muskler, led, øger smidigheden og blodcirkulationen og så meget mere godt for vores velvære.


CONNIE DAASBJERG underviser i Ashtanga.
Holdundervisning

CONNIE DAASBJERG: Jeg har dyrket yoga de sidste godt 15 år og uddannede mig yogainstruktør i 2017 på en fantastisk ø i Thailand, en del af yoga alliance.

Jeg har været fysisk aktiv hele mit liv, med både svømning, boldspil, friluftsliv og en ironman i baggagen, jeg løber stadig en del og har mine ugentlige praksis i yoga med eller uden mine to dejlige børn.

Jeg har igennem mine undervisningsforløb haft både børne, voksne blandede hold, rene kvinde- og herrehold. Asthanga yoga kan tilpasses alle aldersgrupper.DORTHE VANG underviser i pilates matwork.
Holdundervisning

DORTHE VANG:

Motion og bevægelse har altid været en del af mit liv, både i fritiden og gennem tidligere arbejde, dog mest med styrketræning i fokus, men jeg oplever, at pilates hjælper på ens overordnet velvære. Denne følelse har jeg et ønske om at videregive til andre.

Vi vil arbejde med styrke - ud fra deltagernes kernemuskulatur, balance, smidighed og koordination. Åndedrættet bliver bevidst brugt i øvelserne, hvilket vil give et behageligt flow i udførslen.

Dorthe er uddannet instruktør i pilates matwork hos TROMBORG pilates og BASI (Body Arts and Science International®).


JYTTE KROGH underviser i pilates matwork.
Holdundervisning og personlig træning

JYTTE KROGH: Det lyder måske fancy, men for mig er PILATES det nye SORT. Jeg er vild med det jeg sanser i både krop og sind, når jeg giver mig hen til min pilates træning. Det er meditativ core træning, når jeg med et bevidst brug af åndedrættet kommer ind og mærker efter, hvordan det føles indefra og ud.

Jeg kan lide det magiske rum af flow der opstår, når alle har fuld fokus på hvordan de selv udfører øvelserne og på hvordan det føles. Fuld fokus på hvad der sker på egen måtte. Det er unikt, og den oplevelse vil jeg gerne give videre til andre.

Jytte er uddannet instruktør i pilates matwork hos TROMBORG pilates.


LIDIA ODGAARD underviser i pilates reformer.
Holdundervisning

LIDIA ODGAARD: Jeg har været glad for bevægelse hele mit voksenliv. Pilates fandt jeg helt tilfældigt i et fitnesscenter efter jeg havde født mit andet barn, og var solgt lige med det samme.

Udover at styrke min krop, hjalp Pilates mig med at styrke min sjæl og mit sind. Det hjalp mig til at indse, at det skal være naturligt at have det godt i vores krop, og at vi ikke skal gå i kompromis.

I 2015 blev jeg uddannet som Pilates matwork instruktør hos TROMBORG pilates, og har undervist i Pilates lige siden. I 2017 prøvede jeg Reformer træning for første gang, og det var helt naturligt for mig at blive uddannet som instruktør også på maskinen.

Min tid med Pilates og min interesse for menneskekroppen som bevægeapparat har også ført til, at jeg har gennemført en fysiurgisk massør uddannelse, så jeg endnu bedre kan forstå kroppen og bedre kan hjælpe andre med at have det godt.

Pilates er mit frirum, der skaber plads i min krop og mit hoved - og glæden ved pilates vil jeg gerne dele med andre.


SARA LYSDAL ELISIUSSEN underviser i MammaYoga og Yin yoga.
Holdundervisning

SARA LYSDAL ELISIUSSEN: Jeg har dyrket yoga i 6 år, fitness i 12 år og springgymnastik som barn. Jeg har derfor stort kendskab til kroppen og jeg har altid godt kunne lide at bevæge mig. Efter kort tid arbejdsmarkedet i en 37 timers stilling, er det rigtig gået op for mig hvor vigtig bevægelse er i hverdagen. Jeg har derfor taget en yogalærer uddannelse ved Cathrineyoga academy med speciale i yinyoga og mindfullness meditationer. Jeg vil gerne give fordelene ved bevægelse videre.
Yoga giver mig mere indre ro og balance og det styrker og forbedre min fleksibilitet. Disse elementer er med til at føler mig lettere i hverdagen og giver mig mere overskud. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er plads til alle og hvor vi kan støtte hinanden. Samtidig skal der være plads til ro og til bare at være.


STINE MOLTZEN underviser i Hatha og blid.
Holdundervisning

STINE MOLTZEN: Mit navn er Stine og jeg har dyrket yoga de sidste 15 år. Jeg har stiftet bekendskab med mange forskellige stilarter og niveauer inden for yoga - og er inspireret af dem alle. Jeg har en 200 times hathayoga-uddannelse fra Yoga Collective i Aarhus, hvor jeg også har undervist. I min undervisning har jeg en meget sanselig tilgang - jeg opfordrer mine elever til at mærke efter hvad kroppen fortæller, og mærke hvilke signaler den sender. Jeg går meget op i at lave stillingerne på den mest hensigtsmæssige måde - så vi styrker og smidiggør kroppen UDEN samtidig at presse kroppen et bestemt sted hen. Yoga er for mig en rejse som aldrig slutter og jeg holder meget af den ro og velvære yogaen giver mig.


VIBEKE DEGN underviser i pilates reformer.
Holdundervisning

VIBEKE DEGN: Jeg har dyrket mange former for sport hele mit liv. Springgymnastik, ridning, fodbold, badminton, løb, cykel, svømning, ski, adventure races, rawfit i naturen, roning, samt i nogle år også hårdt fysisk arbejde. Altid igang med et eller andet og helst mindst en ting hver dag.

Jeg ÆLSKER at dyrke sport, bruge mig selv og min krop, som desværre har fået en del skavanker som hele tiden stikker en kæp i hjulet, og gør mig opmærksom på, at jeg ikke længere er 30 :O

Jeg stiftede bekendtskab med pilates for flere år siden, at har de sidste to år helliget mig dette, da det har ALT. En body and mind træning, hvor det hele kommer på prøve. Pilates er styrke og smidighedstræning på højt niveau. Kontrolleret udfordrende. Man får fat i de små muskelgrupper. Balancen kommer på prøve. Alt dette gør, at jeg kan jeg fortsætte med at gøre det jeg elsker mest - at dyrke sport.


Pilates og yoga i Silkeborg

Hos TROMBORG pilates- og yogastudio i Silkeborg, finder du et helle i hverdagen, hvor du kan slippe stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Vi tilbyder pilates- og yogaundervisning på små hold, hvor du oplever en grundig træning med tid til ro og fordybelse. Du vil hurtigt mærke, at ugentlig træning gør underværker for din krop.

Se holdplanen for pilates og yoga i Silkeborg lige hér